Digitalni samit Zapadnog Balkana 2023. u Sarajevu

Pošalji dokument na e-mail

E-mail pošiljaoca (*):
E-mail primaoca (*):
Komentar:

Ministarstvo komunikacija i prometa Bosne i Hercegovine sa zadovoljstvom objavljuje da će se Šesti digitalni samit Zapadnog Balkana održati u Sarajevu 4. i 5. oktobra! Ovaj samit ima za cilj unaprijediti saradnju i inovacije u digitalnoj sferi među zemljama zapadnog Balkana, okupljajući industrijske lidere, političke donositelje odluka, preduzetnike i ljubitelje tehnologije.

Tokom ova dva dana, učesnici će imati priliku učestvovati u informativnim diskusijama, prisustvovati panelnim sesijama, istraživati najnovije tehnologije i umrežavati se sa sličnim pojedincima iz regiona i šire. Digitalni samit će poslužiti kao platforma za dijeljenje znanja, iskustava i najboljih praksi s ciljem poticanja digitalne transformacije i ekonomskog rasta na zapadnom Balkanu.

Trenutno završavamo program i logistiku samita, a uskoro ćemo vam dostaviti link za registraciju. Budite u toku sa najnovijim vijestima!

Ako ste zainteresirani za predstavljanje inovativnih proizvoda, usluga ili rješenja na Digitalnom samitu, molimo vas da se za više informacija obratite našem organizacionom timu na adresu kabinet@mkt.gov.ba.

S veseljem vas pozivamo u živopisni grad Sarajevo, poznat po bogatoj historiji, kulturnoj baštini i duhu preduzetništva.

Označite svoje kalendare za 4. i 5. oktobar i pridružite nam se na Digitalnom samitu Zapadnog Balkana u Sarajevu. Zajedno oblikujmo budućnost digitalne slike regiona!

JUNI 2024
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

SEKTORI

KATEGORIJE

Vijesti

 

Posljednje vijesti

Ministar Forto pozdravio mjere OFAC-a i naložio izjašnjenje Konzorcija Ministar Forto pozdravio mjere OFAC-a i naložio izjašnjenje Konzorcija
Ministar Forto insistira na olakšicama za profesionalne vozače iz BiH Ministar Forto insistira na olakšicama za profesionalne vozače iz BiH
Forto: Javni prijevoz je ključ zelene mobilnosti Forto: Javni prijevoz je ključ zelene mobilnosti
Učešće civilnog društva u infrastrukturnim projektima i prometnim politikama Učešće civilnog društva u infrastrukturnim projektima i prometnim politikama