Јаче партнерство Министарства и УН-а

Пошаљи документе на е-маил

Е-маил пошиљаоца (*):
Е-маил примаоца (*):
Коментар:

Министар комуникација и транспорта Босне и Херцеговине Един Форто присуствовао је данас радном састанку који је организовала резидентна координаторица Уједињених нација у Босни и Херцеговини Ingrid Macdonald са тимом УН-а у Босни и Херцеговини.

Фокус састанка био је усмјерен на јачање сарадње и подршке Министарству комуникација и транспорта у кључним областима како би се унаприједила дигитална трансформација и повезаност Босне и Херцеговине.

Састанак је обиљежило представљање заједничких активности агенција УН-а, укључујући IOM, ITU, UNECE, UNDP, UNFPA, UNICEF, UNESCO и UN Women, а министар Форто је нагласио важност подршке УН-а у остваривању циљева Министарства.

Уједињене нације су представиле свеобухватни преглед свих активности релевантних за дигиталну трансформацију и повезаност, сајбер безбједност, инклузивност и једнакост у дигиталном добу те безбједност на путевима и урбану мобилност.

Овај састанак представља значајан корак у јачању партнерства између Уједињених нација у БиХ и Министарства комуникација и транспорта БиХ, отварајући пут за утицајне иницијативе које се усклађују са приоритетима Министарства и Оквиром сарадње Босне и Херцеговине и УН-а за одрживи развој те потврђују преданост томе да нико не буде изостављен.

APRIL 2024
Пон Уто Сри Чет Пет Суб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

СЕКТОРИ

КАТЕГОРИЈЕ

Вијести

 

Посљедње вијести

Форто и Lore: Уз војну покренути и цивилну сарадњу БиХ и Мериленда Форто и Lore: Уз војну покренути и цивилну сарадњу БиХ и Мериленда
Форто и Nishio: Вријеме је да се умјесто донација окренемо фондовима које користе развијене земље Форто и Nishio: Вријеме је да се умјесто донација окренемо фондовима које користе развијене земље
Министар Форто у посјети Обавјештајно-безбједносној агенцији БиХ Министар Форто у посјети Обавјештајно-безбједносној агенцији БиХ
Договорена сарадња са Хрватском у дигиталној трансформацији Договорена сарадња са Хрватском у дигиталној трансформацији