ШЕФ КАБИНЕТА ЗАМЈЕНИКА МИНИСТРА, САВЈЕТНИЦИ

Пошаљи документе на е-маил

Е-маил пошиљаоца (*):
Е-маил примаоца (*):
Коментар:

Јованка Миловановић, шеф Кабинета

Телефон: 033 707 674
Фаx: 033 204 620
Email: jovanka.milovanovic@mkt.gov.ba
Раде Јокић, савјетник
Телефон: 033 707 632
Фаx: 033 204 620
Email: rade.jokic@mkt.gov.ba